Bli bedre kjent med
Lev med hjertet

Lev med hjertet ønsker å inspirere deg til å ta bedre vare på deg selv, møte deg selv med egenomsorg, samt gi deg en nyttig verktøykasse som hjelper deg å skape god livskvalitet i din hverdag. 

Lev med hjertet vokser sammen med meg.

Og hvem er jeg? Jeg heter Jenny Cornelia, er 30 år og bor på et lite, idyllisk lite sted øverst i Innlandet, i en fancy 80-tallsvilla som vi pusser opp, sakte men sikkert.  Her bor vi sammen med våre to hunder, og katten vi passer. Huset er omringet av natur og skog, ekorn og rådyr. Høres idyllisk ut, sant? Det er ganske idyllisk. Men midt i idyllen finner du meg. Frøkna som er rastløs, ambisiøs, og blir lett overveldet. Da jeg startet Lev med hjertet, skulle det ikke mangle på idéer til hvilken retning det hele skulle ta. Faktisk ble jeg dratt i tusen retninger på en gang, føltes det som. Og jeg, som nettopp hadde blitt bedre fra åtte år med kronisk sykdom, var klar til å gå alle veiene – samtidig! Det gikk selvfølgelig ikke så bra. 

Jeg har snublet meg fremover.

Det å bli dratt i tusen retninger, er ikke nødvendigvis en dum ting, om man har en viss kontroll. Jeg har på sett og vis funnet den. Og jeg har funnet Lev med hjertets vei fremover. 

Da jeg begynte å utforske pust, meditasjon, mindfulness og yoga, var det noe som om noe falt på plass. Den uroen som ledet meg i alle mulige retninger, stilnet. Jeg følte jeg og fokuset mitt landet. Jeg fant verktøyene som hjalp meg å finne ro i uroen min. Dempet stress. Ga meg noe håndfast som hjalp meg å restituere og samtidig aktivisere kroppen på en måte som funket for min helse. Når jeg kjente dette på egen kropp, ønsket jeg å få kompetansen til å hjelpe andre med det samme.

Lev med hjertet er mer meditasjon, mindfulness og yoga

Jeg vil alltid ha ekstra fokus på kronikerhelse

Som 19-åring ble jeg syk med epstein-barr virus og ble aldri frisk. På det sykeste trengte jeg hjelp mellom sengen og sofaen, og enkelte dager klarte jeg ikke holde glasset for å drikke selv. Jeg er en av de heldige som har blitt bedre, uten å helt vite grunnen etter åtte år. Men det nye funksjonsnivået bruker jeg til å ta utdanning innenfor 3D design, og fortsette å utvikle Lev med hjertet. Jeg kommer aldri til å slutte å snakke om kronisk sykdom. God helse er mer enn en frisk kropp, selv om det er en viktig faktor. Jeg vet av erfaring, til tross for funksjonsnivået jeg hadde på det sykeste, at det er mulig å leve et ganske godt liv innenfor rammene. Om man har det bra alltid? Nei, det vil kunne bli mange dårlige dager. Men det vil også være gode dager. Dager som gjør alt sammen verdt det. Og de fortjener du å kjenne på du også.

Jeg ønsker å inspirere..

Jeg ønsker å inspirere deg til å sette deg selv i fokus. Til at du tar vare på deg, fysisk, mentalt og emosjonelt via Lev med hjertet. 

Du finner meg på Instagram @levmedhjertet.