Ønsker du å komme i gang
med pusteøvelser?

På tide å ta tak i det usunne stresset? Restituere og hvile bedre? Pusten kan være noe du aldri tenker over, eller den kan bli et verktøy du ALLTID har med deg. Som ALLTID er tilgjengelig. Som hjelper deg å hvile bedre, takle stress bedre, og være mer tilstede og bevisst i din hverdag.

Du må ikke puste perfekt for å ha effekt!

Hva kan du oppleve ved å begynne å bruke pusteøvelser i din hverdag?

 • Bedre stresshåndtering – enten det er hverdagsstress eller stressende episoder. Du kan bruke pusteøvelser når som helst, hvor som helst.
 • Pusteøvelser hjelper kroppen å regulere det autonome nervesystemet. På når du er på, av når du er av.
 • Bedre følelsesmestring? Ja. Det er faktisk en greie. Pusteøvelser kan hjelpe deg å regulere svigninger i følelser. 
 • Sliter du med å fokusere? Like så vel som å kunne hjelpe deg å komme inn i restitusjon, kan pusteøvelser hjelpe deg å “puste deg til mer fokus”.
 • Å restituere ordentlig er viktig. Når du hviler, er du på lading. Og når du lader godt, kan du oppleve mer energi. 
 • Pusten brukes mye i meditasjon, yoga og mindfulness. Om du vil, kan dette være et fint sted å starte for å få mer ut av praksisen din. 
 • Når du blir bevisst hvordan du puster gjennom dagen, kan du oppleve at du merker at pusten sitter høyt oppe i brystet. Dette er med på å fremme stress. Ved å lære pusteteknikk, kan du lære å flytte pusten dypere, og dermed skape mindre stress i kroppen.
 • Å gjenkjenne en “ORDENTLIG”rolig kropp, er en gave! Pusteøvelser kan gi deg den roen du ønsker å bringe med deg resten av dagen.
 • Pusteøvelser kan også hjelpe deg å øke din pustekapasitet, og på samme tid mykne stiv muskulatur rundt lungene. Fort andpusten? Kanskje kan du få nytte av å lære pusteteknikk.
 • Stress kan gjøre oss irritable og utålmodige. Når vi får pusteøvelser inn i hverdagen kan vi oppleve at vi tar med oss roen ut i livet, inn i relasjonene våre, er mer tilstede og føler oss mer i kontakt med oss selv og kroppen vår.
 • ..Med mer!

Kurset er bygget opp av 6 moduler

Jeg vil at du skal få mest mulig ut av kurset! 

 1. Velkommen
 2.  Få kontakt med pustemuskulaturen
 3. Øvelser
 4. Lær mer om pusten
 5. Pustetester
 6. Avslutning

Kurset er enkelt og 100% online og du tar det i ditt eget tempo. Med andre ord: Du har tilgang til alt kursmateriale fra dag 1!

Møt din Puste Coach!

Jenny er sertifisert Puste Coach og dama bak Lev med hjertet. Etter å ha blitt kronisk syk som 19-åring etter en heftig runde Epstein-Barr virus. Hun har alltid vært opptatt av helse, og kom halveis gjennom sykepleien før kroppen sa stopp. Interessen for helse sluttet ikke der, og fokuset på hvordan finne måter å både beseire og leve med sykdommen tok helsefokuset. Beseire skulle vise seg å bli vanskelig. Men å leve godt med der i mot var heldigvis overkommelig. Livskvalitet, mestring og å finne måter å skape et godt livsfundament. 

Etter åtte år med  sykdom, ble hun mye bedre. Ikke frisk, men bra nok til å starte Lev med hjertet. Målet er å kunne inspirere andre til å skape gode liv, fokusere på egen livskvalitet, og skape bedre balanse. Dette er verktøy hun selv bruker i eget liv for å skape refleksjon og ro i en ellers hektisk hverdag med en kropp som er sterkt avhengig av sunn balanse.

Lurer du på noe om kurset?

Send meg en DM på Instagram @levmedhjertet, eller send meg en e-post: kontakt@levmedhjertet.no