Opplev fordelene med pusteteknikk og gode pusteøvelser!

Få kontakt med pustemuskulaturen, lær enkle øvelser og finn ut HVORFOR pusteteknikker faktisk fungerer!

Ting trenger ikke være komplisert eller perfekt for å ha effekt!

Jeg bryter det hele ned for deg

Utforsker man pusteøvelser på egenhånd, blir man dratt i alle mulige ulike retninger. Det finnes så mange typer øvelser, teknikker og strategier. Det kan nesten bli litt stressende? Jeg forenkler hele konseptet for deg, slik at du lærer deg det du trenger å vite for å oppleve effekt av øvelsene.

Et godt nybegynnerkurs

Dette er et godt nybegynnerkurs for deg som ønsker å eksperimentere med pusten din, lære å flytte den rundt i kroppen, få enkle og effektive øvelser og ikke minst lære de grunnleggende prinsippene til HVORFOR pusteøvelser faktisk fungerer. Her får du introduksjonene du trenger for å komme i gang.

Pusteøvelser har hjulpet meg å håndtere stress og overveldelse, skru av, når jeg trenger å skru av, og på når jeg trenger å skru på. Det har også gjort underverker for søvnkvaliteten min!

Jenny Cornelia @ levmedhjertet

Dette kurset er for deg som..

 • Ønsker å lære enkle og effektive pusteøvelser som hjelper deg å restituere bedre.
 • Vil få kontakt med din pustemuskulatur, slik at du kan få mest mulig ut av øvelsene du lærer.
 • Ønsker å lære mer om pusteteknikk og hvordan og hvorfor det fungerer!
 • Enten du er kronisk syk, eller frisk som en fisk, men ønsker å lære pusteteknikk, så er du hjertelig velkommen!

Kurset er lagt opp slik..

 • Når du har kjøpt det, har du tilgang til alt kursmaterialet. Med andre ord: Du kan starte NÅ! Og når innholdet oppdateres, får du tilgang til dette også.
 • Du tar det i eget tempo og så lenge Lev med hjertet eksisterer, har du tilgang!
 • Kurset inneholder videoer og tekst. 
 • Har du spørsmål om pusten. øvelsene eller innholdet, kan du sende e-post eller kontakte Jenny på Instagram (@levmedhjertet). Dette vil være med å forme kurset videre!

Pusten er verktøyet du ALLTID har med deg.

Og her har du noen av fordelene du kan oppleve ved å lære deg pusteøvelser:

 • Håndtere hverdagsstress, og stressende situasjoner
 • Hjelp kroppen å balansere det autonome nervesystemet (mellom fight or flight og rest and digest)
 • Bedre følelsesmestring
 • Bedre fokus
 • Mer energi
 • Bli bevisst “hverdagspusten” og den automatiske pusten
 • Gjenkjenne hvordan en rolig kropp og hode VIRKELIG føles, ikke bare slik du TROR den føles
 • Øke pustekapasiteten
 • Mykne stiv muskulatur
 • Bedre restitusjon og få kroppen i hvilemodus – Få mer ut av hvilen

Din instruktør

Jeg heter Jenny Cornelia og er dama bak @levmedhjertet! Jeg er utdannet MediYoga-instruktør. I tillegg til å snakke om kronikerhelse, designer jeg nettsider. Kanskje en merkelig kombinasjon, men perfekt når du lager digitale tilbud for kronisk syke. Via Lev med hjertet, håper jeg å hjelpe deg som lever med kronisk sykdom å bygge en verktøyskuff som hjelper deg å leve bedre med diagnosen du har. Selv ble jeg kroniker som 19-åring etter Epstein-barr-virus og var lenge alvorlig syk. I dag er jeg såpass mye bedre at jeg kan jobbe litt på min egen måte via Lev med hjertet og ta på meg nettsideoppdrag.  

På min vei, snublet jeg inn i pusteteknikk, men syntes rådene var sprikende, tidvis forvirrende og mange snakket om komplekse teknikker. Men det løsnet da jeg begynte på puste coach- utdanning hos YogaBody/Yoga Teachers College og begynte på MediYoga-Instruktørutdanningen. Jeg lærte meg grunnprinsippene og fant enkle og effektive øvelser. Hvorfor gjøre det vanskelig, når vi kan gjøre det enkelt? Og la oss også ha det litt GØY i prosessen, eller hva? Jeg lærer deg det du trenger for å komme i gang med pusteteknikk og pusteøvelser i kurset “Få kontakt med din PUST!” – Så slipper du å bruke like mye tid som jeg gjorde på å lete internett rundt selv, høhø!

Bli med på kurset "Få kontakt med din PUST!"

Meld deg på før 24. september og få lanseringspris 349,- Ordinær pris er 549,-