Nysgjerrig på frønæring?

Frønæring er et kosttilskudd proppet med antioksidanter som reduserer betennelse i kroppen, bekjemper skadelige radikaler i kroppen, hjelper deg å restituere bedre, øker enerigen, forkorter restitusjonstiden og virker styrkende for immunforsvaret.

Bestille frønæring NÅ? 

Mitt møte med frønæring

Jeg oppdaget frønæring via sosiale medier i 2020. Først tenkte jeg: “Å nei. Ikke enda en sånn greie.” Men lite visste jeg om at jeg bare måneder senere skulle være hekta, og med god grunn. Jeg har brukt frønæring for min egen del siden 2020 og det var først i 2022 jeg bestemte meg for å bli distributør. Årsaken var at hver gang jeg gikk tom, merket jeg på hele kroppen at frønæringen manglet. Huden min har vært fantastisk og det har hjulpet meg med flere helseutfordringer. Når jeg ikke bruker frønæring, kommer det tilbake. Så for meg er frønæringen reparerende og vedlikeholdende. Og hvorfor skal jeg ikke snakke om noe som hjelper meg så mye? Nei. Det gir ikke mening! 

Ønsker du å teste ut frønæring eller ha mer informasjon? Jeg hjelper deg gjerne i gang! Du kan kontakte meg på @levmedhjertet på Instagram. 

Vil du rett i nettbutikken for å bestille?